Initiatiefnemers2018-08-06T11:04:01+00:00

Initiatiefnemers

En hun missie

Initiatiefnemers van het project zijn Henk Deen en Bastiaan Smit (Nassau Bergen BV). Beide Bergenaren vonden elkaar in hun liefde voor Bergen en hun wens het dorp nog mooier te maken.

Onze missie:‘Vernieuwen, verrassen en verbinden’

Vanuit een persoonlijke en directe betrokkenheid willen wij in Bergen aan Zee op een verantwoorde wijze een nieuw Hotel Nassau Bergen realiseren.

,,Onze ambitie is dat er een accommodatie komt te staan die past bij het dorp en haar omgeving en inspeelt op de wensen van de gast van vandaag en morgen”, vertelt Deen. ,,Omdat wij zelf in de gemeente wonen en werken hebben wij daar zelf een persoonlijk belang bij.”

Smit vult aan: ,,Het geldende bestemmingsplan biedt plaats voor een enorm hotel, van minimaal 130 hotelkamers. Dat maakt deze plek erg interessant voor ontwikkelaars van buitenaf. Maar het idee dat op deze plek een groot hotel van een internationale hotelketen zou verrijzen is voor ons een verschrikking. Wij willen dat hier een persoonlijk familiehotel komt te staan dat past in het landschap en de ambiance van Bergen aan Zee en dat een brug slaat naar het dorp en haar bewoners. Wij willen een mooi een kwalitatief hoogwaardig recreatieproduct dat daarnaast ook sociaal maatschappelijke faciliteiten biedt die voor verbinding zorgen met en in het dorp.”