Exploitanten

Willem Karel en Martine Hirschfeld exploiteren het huidige Hotel Nassau. Ze zijn geboren en getogen in de gemeente Bergen.

Betrokken

Martine Hirschfeld: “In 2005 kreeg ik in Hotel Nassau een baan als hotelmanager en sinds 2011 zijn wij exploitant. We voelen ons betrokken bij de gemeenschap in Bergen aan Zee en stellen ons graag actief op om ons dorp beter en mooier te maken.”

Veeleisend

“We doen ons werk met veel plezier en enthousiasme, maar we merken dat het steeds lastiger wordt om in de bestaande behuizing hotelgasten optimaal te bedienen. Dat zien we terug in sommige reviews die bezoekers op de site achterlaten. De hotelgast van tegenwoordig is veel wijzer en vooral veeleisender.”

Moderne gast

“Wij kunnen in dit gebouw niet meer aan de wens van de moderne gast voldoen. Kamers zijn te klein, badkamers veel te klein, heel veel trappen, geen lift – ga zo maar door. En dan heb ik het nog niet eens over duurzaamheid, het energiegebruik en de bouwkundige staat waarin het pand verkeert.”

Scepter

“Om als hotel te overleven, moet er dus iets gebeuren. Daarom steunen wij het initiatief Nieuw Nassau Bergen van harte. We hopen op een fraai toekomstbestendig hotel.’’