Architect2018-11-01T12:47:35+00:00

Architect

De initiatiefnemers hebben vorig het advies gegeven het proces voort te zetten met SeARCH Architecten uit Amsterdam. Dit advies is door de initiatiefnemers overgenomen.

Lees HIER het interview met architect Bjarne Mastenbroek

SeARCH

SeARCH staat voor Stedenbouw en Architectuur. SeARCH is een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw in Amsterdam, met een internationale staf van architecten en professionals die werken aan projecten over de hele wereld. Bjarne Mastenbroek richtte SeARCH in 2002 op en heeft een bureau ontwikkeld dat wordt gekenmerkt door een voortdurende verkenning van de intieme en wederzijdse relatie tussen architectuur en de locatie.

Bjarne Mastenbroek: ,,Door een zorgvuldige afweging van de omgeving kan SeARCH een hoge mate van duurzaamheid en bewustzijn voor onze projecten introduceren. Als Nederlandse architecten zijn we ons goed bewust van de schaarste aan land en geloven we sterk in het slimmer gebruiken van dit middel om ‘de natuur’ meer ruimte te geven om te overleven. SeARCH gelooft in samenwerking met klanten, gebruikers en specialisten. Dit vormt de basis om innovatieve, originele en onverwachte ontwerpoplossingen te creëren. Onderzoek naar nieuwe bouwmethoden, producten en materialen is een natuurlijk verlengstuk van ons werk.’’

www.search.nl

Lees HIER de tekst van het video-interview met Bjarne Mastenbroek