Architect

Bjarne Mastenbroek van SeARCH Architecten uit Amsterdam ontwikkelt en begeleidt het complete bouwplan voor Nieuw Nassau Bergen. Het toonaangevende SeARCH staat voor Stedenbouw en Architectuur. Met een internationale staf van architecten en professionals werkt het bureau aan projecten over de hele wereld.

Intiem

Bjarne Mastenbroek richt SeARCH in 2002 op. Hij zet vanaf het begin een bureau neer dat zich kenmerkt door de voortdurende verkenning van de relatie tussen architectuur en locatie – intiem en wederzijds. Mastenbroek zelf: “Door een zorgvuldige afweging van de omgeving kan SeARCH in hoge mate duurzaamheid en bewustzijn voor onze projecten introduceren.”

Schaarste

“Als Nederlandse architecten zijn we ons bewust van de schaarste aan land. Daarom geven wij met onze ontwerpen ‘de natuur’ meer ruimte om te overleven – een middel waarin we geloven en waarvan het succes volgens ons is bewezen. Natuurlijk investeert SeARCH vooral ook in een goede samenwerking met klanten, gebruikers en specialisten.”

Synergie

“Voor ons is synergie de logische basis om tot innovatieve, originele en onverwachte ontwerpoplossingen te komen. Onderzoek naar nieuwe bouwmethoden, producten en materialen is daarbij een evident verlengstuk van ons werk.”

www.search.nl